Ons Werkgebied

Wij staan voor:

  • Onderhoud aan buitenboord motoren / inboardmotoren
  • Vakkundige reparatie
  • Polyester reparaties
  • Inkoop en verkoop van diverse buitenboordmotoren en boten
  • Reparatie op locatie mogelijk, binnen een straal van ongeveer 40km
  • Montage werkzaamheden
  • Schoonmaken en cleanen van een buitenboordmotoren of boot

Ons bedrijf is gevestigd in Harmelen, een mooie plaats in de provincie Utrecht. Wij zijn goed te bereiken via de A2 en de A12. Ons werkgebied om op locatie te komen, is ongeveer een straal van 40 km. ( Harmelen, Gouda, Bodegraven, woerden, Loosdrecht. Vinkeveen, Wilnis, Mijdrecht, Harderwijk, enz.) Woont u buiten deze afstand, bent u vrij om naar ons toe te komen.

Waar zijn wij actief in de regio rond Harmelen?

Werkgebied: Harmelen.
Wij zijn EVV-Motoren en staan voor onderhoud en vakkundige reparatie aan buitenboordmotoren, inboardmotoren en stalen/polyesterboten. Tevens verzorgen wij inkoop/verkoop van buitenboordmotoren en wij zijn gevestigd in Harmelen.

Werkgebied: Gouda en Bodegraven.
Tussen Gouda en Bodegraven zijn de mooie wateren van de Reeuwijkse plassen te vinden. Bij problemen aan de buitenboord/inboardmotor kunt u contact opnemen met EVV-Motoren. Wij leveren onderhoud/reparatie op locatie.

Werkgebied: Woerden.
Rondom Woerden zijn wateren waar je heerlijk kunt varen met uw boot. Een groot nadeel is dat er geen monteur buiten jachthavens beschikbaar is voor buitenboordmotoren of inboardmotoren. Bel EVV-Motoren voor onderhoud en reparatie.

Werkgebied: Loosdrecht.
In de Loosdrechtse plassen zijn mooi natuurmonumenten die u kunt zien vanuit de boot. Wij van Evv-Motoren zorgen ervoor dat uw buitenboordmotor en inboardmotor door onderhoud en reparatie goed loopt voor uw vaarplezier.

Werkgebied: Vinkeveen & Mijdrecht
Woont u in Vinkeveen of Mijdrecht? Aarzel dan niet en kom kijken bij EVV-Motoren. Wij staan voor Vakkundige reparaties op locatie en onderhoud aan buitenboordmotoren en inboardmotoren, inkoop en verkoop.

Werkgebied: Nieuwkoop.
In Nieuwkoop vind je de Nieuwkoopse plassen waar u kunt varen met behulp van buitenboord motoren. Bij klachten? bel EVV-Motoren voor vakkundige reparaties en onderhoud aan uw buitenboordmotor of inboardmotorof boot.

Werkgebied: Harderwijk
Als u in Hardewijk woon, neem dan een kijkje bij EVV-Motoren. Wij staan voor onderhoud en vakkundigereparatie aan buitenboordmotoren , inboardmotoren enstalen/polyesterboten.